Landelijke dekking NL/ B/ D

Online prijscalculatie

_______________________________

"Wij houden niet van verassingen"


Bij ons transparante prijzen &

geen fratsen achteraf!

_______________________________

- P. Schrandt

Alleenspuiten.nl

Onderdeel van F.B.N.P.

graco-trans
 • Snel inzetbaar
 • White label projecten
 • 7 dagen in de week
 • Gek op lekkere koffie
 • Financiering (NL)
 • Particulier & zakelijk
500in3

  CALCULATIE AANVRAGEN
  Vierkante meters calculeren

  Onderstaand formulier kunt u gebruiken om een plattegrond toe te sturen zodat we een calculatie kunnen maken van de vierkante meters.

  Let hierbij wel op dat als er wanden in een andere kleur moeten dat u deze ook moet vermelden in de omschrijving zodat we deze apart kunnen calculeren. (voor de kleur(en))

  Calculeren kost tijd en zodoende vragen we hiervoor een bijdrage, als u de opdracht door ons laat uitvoeren zullen we 50% van de kosten voor de calculatie weer in mindering brengen. iDEAL

  Ter info het gehele bedrag komt niet bij ons terecht maar bij Kayne die wij zo sponsoren.

  Liever zelf calculeren?

  Dat kan natuurlijk ook meet dan alle strekkende meters en vermenigvuldig deze met de hoogte van uw plafond. Gebruik daarvoor onze handige tool Klik hier Moet de wand aan twee kanten bespoten worden? Neem deze meters dan ook mee in uw berekening.

  De vloeroppervlakte van uw woning komt over het algemeen redelijk overeen met uw plafond. Rekening houden met de toilet berging badkamer e.d. als deze niet gespoten hoeven te worden kunt u die vierkante meters inhouden op de calculatie. Ramen deuren e.d. kunt u uiteraard ook in mindering brengen. Zelf calculeren is natuurlijk toegestaan als het later echter blijkt dat de meters niet kloppen dan volgt er helaas een aangepaste eindfactuur.

  We houden niet van verassingen en u waarschijnlijk ook niet zodoende deze optie.